Nje uebinar Live

Video konferencë me BigBlueButton në fushën e edukimit dhe jo vetëm

Hosted by Elvis and Redon Skikuli
April
23
Thursday
April 23rd
5:00 pm CEST

Broadcast has ended. You may watch the replay!